Algemeen Technisch Medewerker

Heb jij affiniteit met techniek en ben jij handig met machines? Kan jij de kwaliteit blijven waarborgen door zelfstandig en nauwkeurig te werken? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!
Door de afwisseling in deze functie hoef jij je niet te vervelen. Je voert onder andere logistieke werkzaamheden uit zoals het verplaatsen en laden en lossen van materiaal, equipment en grote boorbuizen maar ook zal je bezig zijn met het repareren, bewerken of maken van equipment en boorbuizen. Wanneer dit gereed is zal je bezig gaan met het transport gereed maken of zal je het zodanig afronden dat het in opslag ligt zonder beschadigd te worden. Ook zal er van je verwacht worden opdrachten nauwkeurig te noteren en bij te houden op papier of in de computer.

BEKIJK DEZE VACATURE

Mechanic

Jij bent als mechanic verantwoordelijk voor het equipment wat gebruikt wordt op de olie- en gas locaties. In deze allround functie zal je voor veel verschillende uitdagingen komen te staan. Je zal veel werken aan het hydraulische gedeelte van het equipment. Denk hierbij aan het repareren, vervangen en onderhouden. Daarnaast zal je ook werken aan benzine- en dieselmotoren. Naast het sleutelen zal je ook verantwoordelijk zijn voor het controleren en testen van het equipment. Bijkomende werkzaamheden zoals lassen, werken met een heftruck en laden en lossen zullen dan ook voor kunnen komen.

BEKIJK DEZE VACATURE

Monteur/Montagemedewerker

Als montagemedewerker ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van producten volgens een werkinstructie. Je voert ook tussentijdse controles uit. Ook het registreren hiervan komt erbij kijken. Door zorgvuldig en netjes te werken zorg je ervoor dat het eindproduct aan de kwaliteitseisen voldoet die daarvoor staan.

BEKIJK DEZE VACATURE

Operator Grondwatertechniek

Werk jij graag buiten? Hou je van veel vrijheid en afwisselend werk, ben je in staat om zelfstandig te werken en wil je graag meewerken aan de drinkwatervoorziening en aan duurzame energieoplossingen van het grondwater in Nederland?

Dan is deze vacature wellicht wat jij zoekt!

BEKIJK DEZE VACATURE