Member of Lubbers Logistics Group
  • Uitzenden
  • Detachering
  • Werving & Selectie

+31 (0)524 – 537 770

Olie- en gasbranche

Heftruck chauffeur

Als Heftruckchauffeur ga jij bij één van onze opdrachtgevers aan het werk op alle NAM-locaties door Noord- Oost Nederland. Je werkt 2 weken op 2 weken af. Je zult dus aansluitend 2 weken werken en daarna 2 weken vrij zijn. Je zult op locatie heftruckwerkzaamheden gaan uitvoeren variërend van het laden en lossen van vrachtwagens tot het verplaatsen van equipment en containers. 

BEKIJK DEZE VACATURE

Rigger

Beschik jij over rigger papieren en ambieer jij het om met projecten door het hele land mee te draaien? Lees dan zeker verder!

Als Rigger ben jij dé spin in het web. Je hebt een veelzijdige baan doordat je je bezighoudt met tal van werkzaamheden. Zo ben je onder andere verantwoordelijk voor het zeker stellen van een veilige werkomgeving. Daarnaast werk je op verschillende hoogtes/hulpconstructies, communiceer je met handgebaren en portofoon en ben je in staat om verschillende soorten lasten te stroppen, in te haken en te verplaatsen.

BEKIJK DEZE VACATURE

On-/Offshore Operator

Lijkt het jou leuk om je werk afwisselend in binnen- en buitenland uit te voeren en vind jij het leuk om allerhande operator werkzaamheden uit te voeren? Lees onze vacature dan zeker verder!

Als On- /Offshore Operator voer je diverse werkzaamheden uit. Je werkt op verschillende locaties in binnen- en buitenland en werkt in diverse functies. Denk hierbij aan operator (olie- en gas) in verschillende disciplines, rigger en allround operator. Waarbij je onder andere de volgende werkzaamheden uitvoert:

BEKIJK DEZE VACATURE

Allround Personeel

Voor opdrachtgevers in verschillende sectoren zijn wij opzoek naar mensen die van aanpakken houden. We zijn dringend op zoek naar leergierige en betrouwbare krachten die open staan voor een nieuwe uitdaging. Hieronder een greep uit de branches waarin wij opereren:

BEKIJK DEZE VACATURE

Mechanic

Jij bent als mechanic verantwoordelijk voor het equipment wat gebruikt wordt op de olie- en gas locaties. In deze allround functie zal je voor veel verschillende uitdagingen komen te staan. Je zal veel werken aan het hydraulische gedeelte van het equipment. Denk hierbij aan het repareren, vervangen en onderhouden. Daarnaast zal je ook werken aan benzine- en dieselmotoren. Naast het sleutelen zal je ook verantwoordelijk zijn voor het controleren en testen van het equipment. Bijkomende werkzaamheden zoals lassen, werken met een heftruck en laden en lossen zullen dan ook voor kunnen komen.

BEKIJK DEZE VACATURE

Onshore Operator met Rijbewijs CE

Lijkt het jou leuk om je werk afwisselend in binnen- en buitenland uit te voeren en heb je feeling met het uitvoeren van verschillende taken op verschillende industrial gebieden als operator zijnde? Lees dan de onderstaande vacature!

BEKIJK DEZE VACATURE