Monteur/Keurmester Hijs-en Hefmiddelen

Beschik jij over technisch inzicht en technische kennis, kun jij zowel zelfstandig als in teamverband werken en ligt jouw interesse bij het repareren en keuren van verschillende hijs- en hefmiddelen? Lees onze vacature dan zeker verder!

Als monteur/keurmeester binnen deze functie houd jij je met name bezig met het doen van onderhoud, reparaties en het keuren en certificeren van uiteenlopende hijs- en hefmiddelen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan platenklemmen, dommekrachten en hijskettingen.

Verder zal jouw takenpakket ook bestaan uit het keuren van trappen, ladders en soortgelijke objecten. Ook de NEN-3140 keuring behoort tot één van de werkzaamheden die jij binnen deze functie zult gaan uitvoeren.

Het betreft een uitdagende en uiteenlopende functie waarbij je niet alleen in de werkplaats zult gaan werken maar ook bij de diverse klanten op locatie werkzaam zult zijn.

BEKIJK DEZE VACATURE

Leerling Monteur Elektra, Gas of Water

Je loopt enkele maanden mee met een leermeester en een aantal collega’s, zodat je leert en een goed beeld van het werk krijgt. Daarna starten we met een leer-werktraject dat leidt tot het behalen van je diploma. Je gaat dan één dag per week naar school en vier dagen per week in de praktijk aan de slag. De werkzaamheden vinden plaats in het noorden van het land, waarbij er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met jouw woonplaats. Binnen een jaar kun je al je diploma op zak hebben en wordt je onderdeel van een van de beste en grootste werkgevers van Nederland.

BEKIJK DEZE VACATURE