Member of Lubbers Logistics Group
  • Uitzenden
  • Detachering
  • Werving & Selectie

+31 (0)524 – 537 770

Industriële sector

Heftruckchauffeur

Als heftruckchauffeur ga je allerhande werkzaamheden op de heftruck verrichten. Denk hierbij aan: lossen, picken, het doen van voorraadbeheer, ondersteuning geven aan het personeel in de productie en dergelijke zaken.
Heb jij enige ervaring op de heftruck en lijkt het jouw leuk om bij een snel groeiend en dynamisch bedrijf aan de slag te gaan? Bekijk dan deze vacature!

BEKIJK DEZE VACATURE

Leerling Glasvezellasser

Als Leerling Glasvezellasser stap je een werk- en leertraject in om je dit vak eigen te maken. Je hebt affiniteit met techniek, je bent leergierig en deinst er niet voor terug om buiten te werken.
De opdrachtgever neemt je mee in dit traject en er daarnaast uitzicht op een vaste aanstelling.

BEKIJK DEZE VACATURE

Werkplaatsmonteur WTB

Jij als werkplaatsmonteur WTB hebt kennis en kunde van allerhande machines en materieel. Je bent technisch onderlegd en hebt enige ervaring met het sleutelen aan olie en gas equipement.

BEKIJK DEZE VACATURE

Rigger

Als Rigger werk jij veelal op petrochemische en olie & gas locaties in binnen en buitenland. Hierbij zorg jij ervoor dat het hijsproces op een veilige manier verloopt.

BEKIJK DEZE VACATURE

Minikraanmachinist

Als Minikraanmachinist ga jij aan de slag met allerhande graafklussen. Deze klussen kunnen uiteenlopen van het aanleggen van glasvezel tot het bijdragen aan de verbetering van de infrastructuur. Je bent goed in samenwerken en hebt enige ervaring met het besturen van de minikraan.

BEKIJK DEZE VACATURE

Montagemedewerker

Als montagemedewerker werk je met allerhande gereedschappen en materieel. Je beschikt over veel technisch inzicht en hebt een sterk verantwoordelijksgevoel. Tevens staat veiligheid hoog bij jou in het vaandel.

BEKIJK DEZE VACATURE