QHSE Manager

Het begeleiden, informeren, communiceren van bijna-ongevallen en ongevallen binnen onze organisatie. Het beheren en onderhouden van de veiligheidssystemen. Opzetten van trainingssessies t.b.v. HSE. Het rapporteren van veiligheidsresultaten. Het opstellen van HSE berichtgeving, evaluaties, nieuwe normeringen, nieuwe procedures en wijzigingen van procedures en deze communiceren naar de medewerkers en overige interne en externe belanghebbenden. Het inventariseren en rapporteren van mogelijke risico’s per werkomgeving. Het continue controleren en adviseren ten aanzien van verbetering van een veilige werkplek. 

BEKIJK DEZE VACATURE

Engineer WTB Installatietechniek

De opdrachtgever waar jij in deze functie zult gaan werken houdt zich bezig met grondboringen, bodemonderzoek, grondwaterwinning, energieopslag en bronbemaling. Voor de afdeling engineering wordt nu gezocht naar een Engineer Installatietechniek WTB. In deze functie engineer je installatieonderdelen van opslagsystemen voor de bodemenergie. Jij dimensioneert deze systemen, selecteert de juiste componenten en appendages. Daarnaast stel jij de regeltechnische schema’s op. Om de juiste onderdelen te selecteren is het van belang dat er goede berekeningen worden gedaan op het gebied van drukverlies. Je zult gaan werken met waterinstallaties zoals Pipe Flow. 

BEKIJK DEZE VACATURE

Heftruck chauffeur

Als Heftruckchauffeur ga jij bij één van onze opdrachtgevers aan het werk op alle NAM-locaties door Noord- Oost Nederland. Je werkt 2 weken op 2 weken af. Je zult dus aansluitend 2 weken werken en daarna 2 weken vrij zijn. Je zult op locatie heftruckwerkzaamheden gaan uitvoeren variërend van het laden en lossen van vrachtwagens tot het verplaatsen van equipment en containers. 

BEKIJK DEZE VACATURE

Rigger

Beschik jij over rigger papieren en ambieer jij het om met projecten door het hele land mee te draaien? Lees dan zeker verder!

Als Rigger ben jij dé spin in het web. Je hebt een veelzijdige baan doordat je je bezighoudt met tal van werkzaamheden. Zo ben je onder andere verantwoordelijk voor het zeker stellen van een veilige werkomgeving. Daarnaast werk je op verschillende hoogtes/hulpconstructies, communiceer je met handgebaren en portofoon en ben je in staat om verschillende soorten lasten te stroppen, in te haken en te verplaatsen.

BEKIJK DEZE VACATURE

On-/Offshore Operator

Lijkt het jou leuk om je werk afwisselend in binnen- en buitenland uit te voeren en vind jij het leuk om allerhande operator werkzaamheden uit te voeren? Lees onze vacature dan zeker verder!

Als On- /Offshore Operator voer je diverse werkzaamheden uit. Je werkt op verschillende locaties in binnen- en buitenland en werkt in diverse functies. Denk hierbij aan operator (olie- en gas) in verschillende disciplines, rigger en allround operator. Waarbij je onder andere de volgende werkzaamheden uitvoert:

BEKIJK DEZE VACATURE

Service Project Manager

Als service project manager ben jij verantwoordelijk voor het leiden van succesvolle projecten binnen de verwachte tijd, het budget en conform de gestelde kwaliteitseisen. Jij bent de schakel en het aanspreekpunt voor de opdrachtgevers. Jij ontfermt je verder over projecten op meerdere locaties. Tevens ben je verantwoordelijk voor de tijdschema’s en commerciële voorwaarden die van toepassing zijn. Je zorgt er verder voor dat risico’s in kaart worden gebracht en dat het financiële aspect van het project goed op orde is en blijft. Tot slot zal je dagelijks ondersteuning en begeleiding geven aan het technische team die opereren op on-/ en offshore locaties. 

BEKIJK DEZE VACATURE