Leerling Glasvezellasser

Als Leerling Glasvezellasser stap je een werk- en leertraject in om je dit vak eigen te maken. Je hebt affiniteit met techniek, je bent leergierig en deinst er niet voor terug om buiten te werken.
De opdrachtgever neemt je mee in dit traject en er daarnaast uitzicht op een vaste aanstelling.

BEKIJK DEZE VACATURE

Werkplaatsmonteur WTB

Jij als werkplaatsmonteur WTB hebt kennis en kunde van allerhande machines en materieel. Je bent technisch onderlegd en hebt enige ervaring met het sleutelen aan olie en gas equipement.

BEKIJK DEZE VACATURE

Electrician

Als electrician ben jij verantwoordelijk voor het elektronische deel van het onderhoud en de reparaties van Olie & Gas Well Service Equipment.

BEKIJK DEZE VACATURE

Projectengineer

Als projectengineer houd je je onder andere bezig met het aansturen en bijsturen van personeel bij alle voorkomende werkprocessen. Daarnaast bekommer je je ook om de administratieve zaken die komen kijken bij de verschillende projecten.

BEKIJK DEZE VACATURE

Productiemedewerker

Als productiemedewerker kom je terecht in de technische branche. Je verricht allerlei hand- en spandiensten als het gaat om het productieproces omtrent poedercoating.
Je houdt ervan om een gevarieerd takenpakket te hebben en bent flexibel inzetbaar.

BEKIJK DEZE VACATURE

Grondwerker

Als grondwerker ben je actief bezig met graafwerkzaamheden, het aanleggen van glasvezel en dergelijke voorkomende werkzaamheden.
Je bent een echte aanpakker en beschikt over enige ervaring in het grondwerk.

BEKIJK DEZE VACATURE