Member of Lubbers Logistics Group
  • Uitzenden
  • Detachering
  • Werving & Selectie

+31 (0)524 – 537 770

Een Fulltime functie met uitzicht op een vaste aanstelling.

Monteur/Keurmester Hijs-en Hefmiddelen

Beschik jij over technisch inzicht en technische kennis, kun jij zowel zelfstandig als in teamverband werken en ligt jouw interesse bij het repareren en keuren van verschillende hijs- en hefmiddelen? Lees onze vacature dan zeker verder!

Als monteur/keurmeester binnen deze functie houd jij je met name bezig met het doen van onderhoud, reparaties en het keuren en certificeren van uiteenlopende hijs- en hefmiddelen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan platenklemmen, dommekrachten en hijskettingen.

Verder zal jouw takenpakket ook bestaan uit het keuren van trappen, ladders en soortgelijke objecten. Ook de NEN-3140 keuring behoort tot één van de werkzaamheden die jij binnen deze functie zult gaan uitvoeren.

Het betreft een uitdagende en uiteenlopende functie waarbij je niet alleen in de werkplaats zult gaan werken maar ook bij de diverse klanten op locatie werkzaam zult zijn.

BEKIJK DEZE VACATURE

Logistiek Medewerker/Zager

Als logistiek medewerker/zager wordt er van jou verwacht dat je zelfstandig het proces van de zaagmachine beheert. Hierbij zal je van begin tot eind ervoor zorgen dat alles in goede banen wordt geleid. Naast het zaagproces ben jij verantwoordelijk voor het logistieke gedeelte wat daarbij hoort. Zo regel jij de toevoer van materialen voor de zaagmachine. Bevoorraden en bijhouden van draaiende machines. Ook ben jij verantwoordelijk voor het opslaan en beheren van de materialen en producten die bij het proces horen.

BEKIJK DEZE VACATURE