Member of Lubbers Logistics Group
  • Uitzenden
  • Detachering
  • Werving & Selectie

+31 (0)524 – 537 770

Een fulltime dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling

CNC Draaier/Frezer

Als CNC Draaier/Frezer werk je zelfstandig aan een machine op onze fabricage afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de hulp- en (span)gereedschappen die nodig zijn voor de bewerkingen.
Daarnaast ga je aan het werk met het programmeren aan de machine. Aan de draaibank maak je zowel eenvoudige als gecompliceerde werkstukken in diverse afmetingen.

BEKIJK DEZE VACATURE

Algemeen Technisch Medewerker

Heb jij affiniteit met techniek en ben jij handig met machines? Kan jij de kwaliteit blijven waarborgen door zelfstandig en nauwkeurig te werken? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!
Door de afwisseling in deze functie hoef jij je niet te vervelen. Je voert onder andere logistieke werkzaamheden uit zoals het verplaatsen en laden en lossen van materiaal, equipment en grote boorbuizen maar ook zal je bezig zijn met het repareren, bewerken of maken van equipment en boorbuizen. Wanneer dit gereed is zal je bezig gaan met het transport gereed maken of zal je het zodanig afronden dat het in opslag ligt zonder beschadigd te worden. Ook zal er van je verwacht worden opdrachten nauwkeurig te noteren en bij te houden op papier of in de computer.

BEKIJK DEZE VACATURE

Allround Personeel

Voor opdrachtgevers in verschillende sectoren zijn wij opzoek naar mensen die van aanpakken houden. We zijn dringend op zoek naar leergierige en betrouwbare krachten die open staan voor een nieuwe uitdaging. Hieronder een greep uit de branches waarin wij opereren:

BEKIJK DEZE VACATURE

Mechanic

Jij bent als mechanic verantwoordelijk voor het equipment wat gebruikt wordt op de olie- en gas locaties. In deze allround functie zal je voor veel verschillende uitdagingen komen te staan. Je zal veel werken aan het hydraulische gedeelte van het equipment. Denk hierbij aan het repareren, vervangen en onderhouden. Daarnaast zal je ook werken aan benzine- en dieselmotoren. Naast het sleutelen zal je ook verantwoordelijk zijn voor het controleren en testen van het equipment. Bijkomende werkzaamheden zoals lassen, werken met een heftruck en laden en lossen zullen dan ook voor kunnen komen.

BEKIJK DEZE VACATURE

Monteur/Montagemedewerker

Als montagemedewerker ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van producten volgens een werkinstructie. Je voert ook tussentijdse controles uit. Ook het registreren hiervan komt erbij kijken. Door zorgvuldig en netjes te werken zorg je ervoor dat het eindproduct aan de kwaliteitseisen voldoet die daarvoor staan.

BEKIJK DEZE VACATURE

(Assistent) Boormeester

Samen met de boormeester ga jij werkzaamheden uitvoeren bij verticale boringen voor onder andere waterbronnen en bodemenergie. De uitdaging waar je tijdens de boorwerkzaamheden voor komt te staan zijn heel uiteenlopend. Door de wisselende werkzaamheden zoals boorspoeling aanmaken, het laden en lossen van vrachtwagens, het opbouwen van de boorinstallatie en het gereedmaken van de machine voor het boren, het inbouw gereed maken van de aardwarmte lus of de filterstelling die in het boorgat komen tot het afwerken van de boorgat. Naast je vaste taken kom je door de verschillende ondergronden en locaties altijd wel voor verrassingen te staan waarbij snel handelen en oplossingsgericht denken een vereiste is.

BEKIJK DEZE VACATURE