Engineer WTB Installatietechniek

De opdrachtgever waar jij in deze functie zult gaan werken houdt zich bezig met grondboringen, bodemonderzoek, grondwaterwinning, energieopslag en bronbemaling. Voor de afdeling engineering wordt nu gezocht naar een Engineer Installatietechniek WTB. In deze functie engineer je installatieonderdelen van opslagsystemen voor de bodemenergie. Jij dimensioneert deze systemen, selecteert de juiste componenten en appendages. Daarnaast stel jij de regeltechnische schema’s op. Om de juiste onderdelen te selecteren is het van belang dat er goede berekeningen worden gedaan op het gebied van drukverlies. Je zult gaan werken met waterinstallaties zoals Pipe Flow. 

BEKIJK DEZE VACATURE

Algemeen Technisch Medewerker

Heb jij affiniteit met techniek en ben jij handig met machines? Kan jij de kwaliteit blijven waarborgen door zelfstandig en nauwkeurig te werken? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!
Door de afwisseling in deze functie hoef jij je niet te vervelen. Je voert onder andere logistieke werkzaamheden uit zoals het verplaatsen en laden en lossen van materiaal, equipment en grote boorbuizen maar ook zal je bezig zijn met het repareren, bewerken of maken van equipment en boorbuizen. Wanneer dit gereed is zal je bezig gaan met het transport gereed maken of zal je het zodanig afronden dat het in opslag ligt zonder beschadigd te worden. Ook zal er van je verwacht worden opdrachten nauwkeurig te noteren en bij te houden op papier of in de computer.

BEKIJK DEZE VACATURE

Allround Personeel

Voor opdrachtgevers in verschillende sectoren zijn wij opzoek naar mensen die van aanpakken houden. We zijn dringend op zoek naar leergierige en betrouwbare krachten die open staan voor een nieuwe uitdaging. Hieronder een greep uit de branches waarin wij opereren:

BEKIJK DEZE VACATURE

(Assistent) Boormeester

Samen met de boormeester ga jij werkzaamheden uitvoeren bij verticale boringen voor onder andere waterbronnen en bodemenergie. De uitdaging waar je tijdens de boorwerkzaamheden voor komt te staan zijn heel uiteenlopend. Door de wisselende werkzaamheden zoals boorspoeling aanmaken, het laden en lossen van vrachtwagens, het opbouwen van de boorinstallatie en het gereedmaken van de machine voor het boren, het inbouw gereed maken van de aardwarmte lus of de filterstelling die in het boorgat komen tot het afwerken van de boorgat. Naast je vaste taken kom je door de verschillende ondergronden en locaties altijd wel voor verrassingen te staan waarbij snel handelen en oplossingsgericht denken een vereiste is.

BEKIJK DEZE VACATURE