Internationaal Chauffeur

Wie is onze chauffeur?

Als chauffeur van Lubbers voer je de werkzaamheden op een veilige en nauwkeurige manier uit. Je kunt zelfstandig werken en neemt waar nodig zelf beslissingen om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen. Je bent een enthousiaste chauffeur die houdt van afwisseling en je gaat een uitdaging niet uit de weg. Enthousiast ? Lees dan de vacature verder

BEKIJK DEZE VACATURE

Onshore Operator met Rijbewijs CE

Lijkt het jou leuk om je werk afwisselend in binnen- en buitenland uit te voeren en heb je feeling met het uitvoeren van verschillende taken op verschillende industrial gebieden als operator zijnde? Lees dan de onderstaande vacature!

BEKIJK DEZE VACATURE

Hydraulic Mechanic

In deze allround functie ga je als Hydraulisch Monteur aan de slag. Zo houd je je bezig met de reparaties, het onderhoud en voer je laswerkzaamheden uit mocht dit nodig zijn. Daarnaast kan het voorkomen dat je af en toe assistentie moet verlenen in het veld. Naast deze werkzaamheden weet jij hoe je veilig en conform alle veiligheidsvoorschriften te werk gaat.

BEKIJK DEZE VACATURE

Maintenance Technician

Voor deze functie beschik je over de nodige kennis en ervaring in de olie- en gasbranche. Je bent bekend met het testen, reviseren en keuren van equipment.
Herken jij jezelf in bovenstaande? Aarzel niet en bekijk onze vacature. We komen graag met je in contact!

BEKIJK DEZE VACATURE

Mechanic

Als mechanic is techniek jouw op het lijf geschreven! Je hebt ervaring met allerhande onderhoud- en reparatiewerkzaamheden in de olie- en gasbranche.
Veiligheid staat bij jouw hoog in het vaandel, je bent flexibel inzetbaar en kunt daarnaast goed samenwerken.
Spreekt bovenstaande je aan? Lees deze vacature dan zeker verder!

BEKIJK DEZE VACATURE