Engineer WTB Installatietechniek

De opdrachtgever waar jij in deze functie zult gaan werken houdt zich bezig met grondboringen, bodemonderzoek, grondwaterwinning, energieopslag en bronbemaling. Voor de afdeling engineering wordt nu gezocht naar een Engineer Installatietechniek WTB. In deze functie engineer je installatieonderdelen van opslagsystemen voor de bodemenergie. Jij dimensioneert deze systemen, selecteert de juiste componenten en appendages. Daarnaast stel jij de regeltechnische schema’s op. Om de juiste onderdelen te selecteren is het van belang dat er goede berekeningen worden gedaan op het gebied van drukverlies. Je zult gaan werken met waterinstallaties zoals Pipe Flow. 

BEKIJK DEZE VACATURE

Algemeen Technisch Medewerker

Heb jij affiniteit met techniek en ben jij handig met machines? Kan jij de kwaliteit blijven waarborgen door zelfstandig en nauwkeurig te werken? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!
Door de afwisseling in deze functie hoef jij je niet te vervelen. Je voert onder andere logistieke werkzaamheden uit zoals het verplaatsen en laden en lossen van materiaal, equipment en grote boorbuizen maar ook zal je bezig zijn met het repareren, bewerken of maken van equipment en boorbuizen. Wanneer dit gereed is zal je bezig gaan met het transport gereed maken of zal je het zodanig afronden dat het in opslag ligt zonder beschadigd te worden. Ook zal er van je verwacht worden opdrachten nauwkeurig te noteren en bij te houden op papier of in de computer.

BEKIJK DEZE VACATURE

Monteur/Keurmester Hijs-en Hefmiddelen

Beschik jij over technisch inzicht en technische kennis, kun jij zowel zelfstandig als in teamverband werken en ligt jouw interesse bij het repareren en keuren van verschillende hijs- en hefmiddelen? Lees onze vacature dan zeker verder!

Als monteur/keurmeester binnen deze functie houd jij je met name bezig met het doen van onderhoud, reparaties en het keuren en certificeren van uiteenlopende hijs- en hefmiddelen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan platenklemmen, dommekrachten en hijskettingen.

Verder zal jouw takenpakket ook bestaan uit het keuren van trappen, ladders en soortgelijke objecten. Ook de NEN-3140 keuring behoort tot één van de werkzaamheden die jij binnen deze functie zult gaan uitvoeren.

Het betreft een uitdagende en uiteenlopende functie waarbij je niet alleen in de werkplaats zult gaan werken maar ook bij de diverse klanten op locatie werkzaam zult zijn.

BEKIJK DEZE VACATURE

Allround Personeel

Voor opdrachtgevers in verschillende sectoren zijn wij opzoek naar mensen die van aanpakken houden. We zijn dringend op zoek naar leergierige en betrouwbare krachten die open staan voor een nieuwe uitdaging. Hieronder een greep uit de branches waarin wij opereren:

BEKIJK DEZE VACATURE

Service Project Manager

Als service project manager ben jij verantwoordelijk voor het leiden van succesvolle projecten binnen de verwachte tijd, het budget en conform de gestelde kwaliteitseisen. Jij bent de schakel en het aanspreekpunt voor de opdrachtgevers. Jij ontfermt je verder over projecten op meerdere locaties. Tevens ben je verantwoordelijk voor de tijdschema’s en commerciële voorwaarden die van toepassing zijn. Je zorgt er verder voor dat risico’s in kaart worden gebracht en dat het financiële aspect van het project goed op orde is en blijft. Tot slot zal je dagelijks ondersteuning en begeleiding geven aan het technische team die opereren op on-/ en offshore locaties. 

BEKIJK DEZE VACATURE

Mechanic

Jij bent als mechanic verantwoordelijk voor het equipment wat gebruikt wordt op de olie- en gas locaties. In deze allround functie zal je voor veel verschillende uitdagingen komen te staan. Je zal veel werken aan het hydraulische gedeelte van het equipment. Denk hierbij aan het repareren, vervangen en onderhouden. Daarnaast zal je ook werken aan benzine- en dieselmotoren. Naast het sleutelen zal je ook verantwoordelijk zijn voor het controleren en testen van het equipment. Bijkomende werkzaamheden zoals lassen, werken met een heftruck en laden en lossen zullen dan ook voor kunnen komen.

BEKIJK DEZE VACATURE