Engineer WTB Installatietechniek

De opdrachtgever waar jij in deze functie zult gaan werken houdt zich bezig met grondboringen, bodemonderzoek, grondwaterwinning, energieopslag en bronbemaling. Voor de afdeling engineering wordt nu gezocht naar een Engineer Installatietechniek WTB. In deze functie engineer je installatieonderdelen van opslagsystemen voor de bodemenergie. Jij dimensioneert deze systemen, selecteert de juiste componenten en appendages. Daarnaast stel jij de regeltechnische schema’s op. Om de juiste onderdelen te selecteren is het van belang dat er goede berekeningen worden gedaan op het gebied van drukverlies. Je zult gaan werken met waterinstallaties zoals Pipe Flow. 

BEKIJK DEZE VACATURE

Heftruck chauffeur

Als Heftruckchauffeur ga jij bij één van onze opdrachtgevers aan het werk op alle NAM-locaties door Noord- Oost Nederland. Je werkt 2 weken op 2 weken af. Je zult dus aansluitend 2 weken werken en daarna 2 weken vrij zijn. Je zult op locatie heftruckwerkzaamheden gaan uitvoeren variërend van het laden en lossen van vrachtwagens tot het verplaatsen van equipment en containers. 

BEKIJK DEZE VACATURE

Algemeen Technisch Medewerker

Heb jij affiniteit met techniek en ben jij handig met machines? Kan jij de kwaliteit blijven waarborgen door zelfstandig en nauwkeurig te werken? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!
Door de afwisseling in deze functie hoef jij je niet te vervelen. Je voert onder andere logistieke werkzaamheden uit zoals het verplaatsen en laden en lossen van materiaal, equipment en grote boorbuizen maar ook zal je bezig zijn met het repareren, bewerken of maken van equipment en boorbuizen. Wanneer dit gereed is zal je bezig gaan met het transport gereed maken of zal je het zodanig afronden dat het in opslag ligt zonder beschadigd te worden. Ook zal er van je verwacht worden opdrachten nauwkeurig te noteren en bij te houden op papier of in de computer.

BEKIJK DEZE VACATURE

Rigger

Beschik jij over rigger papieren en ambieer jij het om met projecten door het hele land mee te draaien? Lees dan zeker verder!

Als Rigger ben jij dé spin in het web. Je hebt een veelzijdige baan doordat je je bezighoudt met tal van werkzaamheden. Zo ben je onder andere verantwoordelijk voor het zeker stellen van een veilige werkomgeving. Daarnaast werk je op verschillende hoogtes/hulpconstructies, communiceer je met handgebaren en portofoon en ben je in staat om verschillende soorten lasten te stroppen, in te haken en te verplaatsen.

BEKIJK DEZE VACATURE

Monteur/Keurmester Hijs-en Hefmiddelen

Beschik jij over technisch inzicht en technische kennis, kun jij zowel zelfstandig als in teamverband werken en ligt jouw interesse bij het repareren en keuren van verschillende hijs- en hefmiddelen? Lees onze vacature dan zeker verder!

Als monteur/keurmeester binnen deze functie houd jij je met name bezig met het doen van onderhoud, reparaties en het keuren en certificeren van uiteenlopende hijs- en hefmiddelen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan platenklemmen, dommekrachten en hijskettingen.

Verder zal jouw takenpakket ook bestaan uit het keuren van trappen, ladders en soortgelijke objecten. Ook de NEN-3140 keuring behoort tot één van de werkzaamheden die jij binnen deze functie zult gaan uitvoeren.

Het betreft een uitdagende en uiteenlopende functie waarbij je niet alleen in de werkplaats zult gaan werken maar ook bij de diverse klanten op locatie werkzaam zult zijn.

BEKIJK DEZE VACATURE

On-/Offshore Operator

Lijkt het jou leuk om je werk afwisselend in binnen- en buitenland uit te voeren en vind jij het leuk om allerhande operator werkzaamheden uit te voeren? Lees onze vacature dan zeker verder!

Als On- /Offshore Operator voer je diverse werkzaamheden uit. Je werkt op verschillende locaties in binnen- en buitenland en werkt in diverse functies. Denk hierbij aan operator (olie- en gas) in verschillende disciplines, rigger en allround operator. Waarbij je onder andere de volgende werkzaamheden uitvoert:

BEKIJK DEZE VACATURE