Operator Grondwatertechniek

Werk jij graag buiten? Hou je van veel vrijheid en afwisselend werk, ben je in staat om zelfstandig te werken en wil je graag meewerken aan de drinkwatervoorziening en aan duurzame energieoplossingen van het grondwater in Nederland?

Dan is deze vacature wellicht wat jij zoekt!

BEKIJK DEZE VACATURE

Internationaal Chauffeur

Wie is onze chauffeur?

Als chauffeur van Lubbers voer je de werkzaamheden op een veilige en nauwkeurige manier uit. Je kunt zelfstandig werken en neemt waar nodig zelf beslissingen om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen. Je bent een enthousiaste chauffeur die houdt van afwisseling en je gaat een uitdaging niet uit de weg. Enthousiast ? Lees dan de vacature verder

BEKIJK DEZE VACATURE

Onshore Operator met Rijbewijs CE

Lijkt het jou leuk om je werk afwisselend in binnen- en buitenland uit te voeren en heb je feeling met het uitvoeren van verschillende taken op verschillende industrial gebieden als operator zijnde? Lees dan de onderstaande vacature!

BEKIJK DEZE VACATURE

Base Employee

Ben jij een alleskunner in het transport? Naast het laden en lossen op de yard waarbij je de
planning van informatie voorziet, houd je de yard netjes, veilig en rapporteer je beschadigingen
aan materiaal aan de Manager. Ook verzorg je afhalingen en leveringen met o.a. de sprinter.

BEKIJK DEZE VACATURE

Hydraulic Mechanic

In deze allround functie ga je als Hydraulisch Monteur aan de slag. Zo houd je je bezig met de reparaties, het onderhoud en voer je laswerkzaamheden uit mocht dit nodig zijn. Daarnaast kan het voorkomen dat je af en toe assistentie moet verlenen in het veld. Naast deze werkzaamheden weet jij hoe je veilig en conform alle veiligheidsvoorschriften te werk gaat.

BEKIJK DEZE VACATURE